Loopbaanbegeleiding
Dit seminarie is volzet. Het is spijtig genoeg momenteel niet meer mogelijk om u in te schrijven voor dit seminarie.

Individuele coaching in de confrontatie met 'change' - NEW

Doelstelling

Sinds enkele jaren kent de bankwereld een groot aantal veranderingen. Volgens experts komen bovendien nog grotere uitdagingen op ons af. Voor sommige werknemers kunnen deze veranderingen grote gevolgen hebben. Bepaalde functies zullen niet meer bestaan en werknemers dienen zich te heroriënteren. Wat doe je als je in deze situatie verkeert?

In deze individuele coaching staat de betrokken medewerker centraal. Via een persoonlijk traject zorgen we ervoor dat mensen de situatie een plaats kunnen geven en terug ruimte kunnen maken voor de toekomst.

Na het volgen van deze coaching zal u:

  • In staat zijn om een verplichte verandering op de werkvloer een plaats te geven.
  • De hierbij gepaarde emoties als minder hevig ervaren.
  • Met behulp van bruikbare tips en tricks meer zin hebben in uw werk.
  • Een persoonlijk inzetbaarheids- en ontwikkelingsplan geformuleerd hebben

Doelgroep

Deze coaching is gericht naar medewerkers die door een verplichte verandering een nieuwe wending moeten geven aan hun loopbaan.

Voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

De basis van elk traject bestaat uit 3 gesprekken:

  1. Intakegesprek: de aanleiding van de verplichte verandering komt hier uitgebreid aan bod.
  2. Tweede gesprek: feedback over het persoonlijkheidsprofiel van de persoon. We kijken naar de ‘carrièrefit’ en de ‘cultuurfit’.
  3. Derde gesprek: op basis van taaktypering wordt via bruikbare tips bekeken hoe we toch weer met vernieuwd enthousiasme aan de slag kunnen. Het persoonlijk inzetbaarheids- en ontwikkelingsplan wordt geformuleerd.

Op basis van individuele nood kan ook gekozen worden voor 5 gesprekken. Dit laat toe om in te zoomen op een bepaald thema vooraleer een advies wordt geformuleerd.

Praktische informatie:

Duurtijd3 gesprekken

PlaatsPangloss Intl,Kiekenmarkt 39, 1000 Brussel

Extra info:

Pangloss Intl zal de deelnemer contacteren en vragen om de ‘Arc-en Ciel’ vragenlijst te vervolledigen. Na het invullen van deze vragenlijst start het individuele traject van de deelnemer. Er wordt een datum afgesproken waarop het 1e gesprek met de coach zal plaatsvinden.

De gesprekkencyclus kent een basisstructuur. Door deze basisstructuur te volgen, komen we tot de beste inzichten, maar gaan we ook voldoende in op verdieping.

Methodologie

Vorm: Individuele coaching

Datums